Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Протидія домашньому насильству

Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми

Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації продовжує працювати 24/7 задля того, щоб кожен та кожна могли отримати психологічну підтримку, юридичну консультацію та усю необхідну інформацію щодо будь-яких запитів. ? За перший квартал 2022 року, з січня по березень, ми отримали майже 8000 звернень, з яких 93% стосуються попередження домашнього насильства. ? Якщо Ви постраждали від домашнього насильства, стали його свідком або підозрюєте насильство у своїх сусідів, НЕ мовчіть! Звертайтеся по допомогу. ? Гаряча лінія працює за принципом анонімності та конфіденційності. ?  116 123  0 800 500 335 Telegram: @NHL116123 Skype: @lasrada-ukraine ? Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації працює за підтримки Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine ? #ЛаСтрада #ЛаСтрадаУкраїна #LaStrada #LaStradaUkraine #UNFPA #UNFPAUkraine 

10:03 21.04.2022

Під час воєнних дій домашнє та/або гендерно зумовлене насильство нікуди не зникає, а часто кількість постраждалих лише збільшується.

Під час воєнних дій домашнє та/або гендерно зумовлене насильство нікуди не зникає, а часто кількість постраждалих лише збільшується.

17:55 10.03.2022

Домашнє насильство може торкнутися будь-кого

Домашнє насильство може торкнутися будь-кого, у тому числі вас, але як свідка. Сьогодні у каруселі ми зібрали чек-лист правильної поведінки у подібній ситуації. Гортайте та зберігайте, аби мати під рукою, та пам’ятайте про те, що особиста безпека має бути на першому місці. Тож у випадку насильства завжди викликайте поліцію!

16:31 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень