A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

розроблено Пам’ятку «Правила поведінки учасників дорожнього руху під час війни».

розроблено Пам’ятку «Правила поведінки учасників дорожнього руху під час війни».

Війна та негативні соціальні наслідки, які вона потягла, повністю змінили життя Українського народу, а також збільшили різноманіття ризиків для базових прав громадян на життя, здоров’я і майно. Це стосується і сфери дорожнього руху та експлуатації транспорту, безпека якої зазнала додаткових загроз. Ураховуючи вразливість учасників дорожнього руху у період воєнного стану, вимушену необхідність мільйонів громадян України у переміщенні на автомобільному та іншому транспорті на значні відстані територією держави науковцями НДІ ВПЗ було розроблено Пам’ятку «Правила поведінки учасників дорожнього руху під час війни». У ній міститься низка важливих і соціально корисних порад, здатних зберегти життя і знизити ризики для знищення майна громадян.

10:13 26.07.2022

Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров'я населення

Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров'я населення

У зв’язку з ухваленням Закону України від 16 грудня 2021 року № 1978-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров'я населення від шкідливого впливу тютюну», з 11 липня 2022 року набувають чинності зміни щодо захисту населення від шкоди вторинних тютюнових викидів, зокрема розширення переліку місць, у яких забороняється куріння, вживання та використання тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для куріння, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів. На виконання Національного Плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення глобальних цілей сталого розвитку, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26 липня 2018 року № 530-р., з метою реалізації положень Рамкової конвенції ВООЗ із боротьби проти тютюну Міністерство охорони здоров’я України, Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» спільно з громадською організацією «Життя» реалізують низку заходів у сфері контролю над тютюном. Зокрема було розпочато інформаційну кампанію «Турбота про здоров’я – твій вклад у перемогу України» для інформування громадян та суб’єктів господарювання усіх форм власності про нові вимоги законодавства щодо захисту населення від вторинних тютюнових викидів.

11:06 20.07.2022

Відновлення України: що, як і задля чого мають зробити центральна та муніципальна влада

Відновлення України: що, як і задля чого мають зробити центральна та муніципальна влада

Україна і наше майбутнє сьогодні залежать від ЗСУ та зброї, яку ми отримаємо від наших партнерів. Завтра, після нашої Перемоги, держава залежатиме від рішень, які сьогодні приймають у владі не військові.

10:45 18.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень