Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

УВАГА!

Дата: 26.06.2024 09:21
Кількість переглядів: 19

УВАГА!

Інформація для батьків про можливість реабілітації дітей з особливими потребами по постанові КМУ №309.

 

Борзнянський відділ УСЗН Ніжинської РДА інформує, що згідно Порядку постанови КМУ від 27 березня 2019 року №309 визначається механізм використання коштів на реабілітацію дітей з інвалідністю, передбачених у державному бюджеті за програмою «Соціальний захист осіб з інвалідністю».

Для забезпечення дитини реабілітаційними заходами один із батьків дитини чи її законний представник подає до органу соціального захисту населення заяву про направлення дитини до реабілітаційної установи у довільній формі із зазначенням інформації про вибрану реабілітаційну установу разом з копіями:

  • паспорта громадянина України та/або свідоцтво про народження, та/або іншого документа, що посвідчує особу дитини;

  • індивідуальної програми реабілітації, що видана лікарсько

  • консультативною комісією лікувально-профілактичного закладу;

  • виписки з медичної карти хворого (форма № 027/о)

Гранична вартість реабілітаційних послуг на рік для однієї дитини, яка відповідно до індивідуальної програми реабілітації за більшістю основних категорій життєстійкості має обмеження І та ІІ ступеня, не може перевищувати 16 тис. гривень, ІІІ ступеня – 25 тис. гривень

Перелік реабілітаційних установ оприлюднюється на офіційних веб-сайтах Мінсоцполітики в розділі «Інвалідність» - «Реабілітація дітей з інвалідністю»

За більш детальною інформацією та уточненням необхідного пакету документів звертайтеся за адресою: м. Борзна вул. Незалежності 2, каб. 41, або за телефоном 0971840606 ( Ірина Дмитрівна)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень