A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

100-річний ювілей

Дата: 15.04.2024 15:26
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

12 квітня 2024 року у Височанській громаді відбулась дуже приємна і неординарна подія: свій 100-річний ювілей святкував житель села Високе Матяш Федір Григорович. Таку подію можна назвати надзвичайною в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади, адже за плечима іменинника - життєвий шлях довжиною у сторіччя, шлях злетів та падінь,  шлях болю і радості, шлях розчарувань і віри в майбутнє. 

Федір Григорович прожив нелегке життя, тяжко працював, воював під час Другої світової війни та отримав поранення, має численні ордени і нагороди. Та завжди він уміє радіти життю, а невдачі сприймає лише як випробування долі, які потрібно пройти з гідністю.

Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, злагоди та миру, з подарунками та квітами, до Матяша Федора Григоровича завітали  сільський голова Олег Василенко та начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ганна Чечель. З нагоди поважного ювілейного Дня народження гості висловили  ювіляру слова вдячності і шани за його життєву мудрість, багатий досвід, незламність перед воєнними лихоліттями, які випали на його долю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень