A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ.

Дата: 12.03.2024 14:26
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ.

11 березня під головуванням сільського голови Олега Василенка відбулося засідання виконавчого комітету Височанської сільської ради.

Члени виконкому розглянули ряд важливих питань, зокрема про визначення компенсації власникам житлових будівель за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану, та надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Також під час засідання виконкому затвердили 9 додаткових адміністративних послуг,  що  надаватимуться через відділ "ЦНАП" Височанської сільської ради. З них  8 відносяться до захисту інтересів ветеранів війни, учасників бойових дій, людей з інвалідністю  внаслідок війни, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, захисників та захисниць України, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною.

Ще одна послуга, затверджена рішенням виконкому, стосувалася видачі посвідчення помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень