A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

ВШАНУЙМО ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯ…

Дата: 25.02.2024 08:05
Кількість переглядів: 35

ВШАНУЙМО ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯ…

 

Сьогодні минає 2 роки з дня загибелі мужнього Захисника, патріота рідної землі - жителя Височанської громади Миколи Івановича МИШКА. Життя Героя обірвалося 25 лютого 2022 року під час оборони Чернігова. 

Микола Іванович народився у с.Високе 02 травня 1979 року. У рідному селі провів щасливі роки дитинства, тут здобув середню освіту та довгий час працював у тракторній бригаді КСП «Височанське».  У 2014 році Захисник був призваний до лав Збройних Сил України.

Ранок 24 лютого 2022 року закарбувався в пам’яті всіх: звуки вибухів та перші бойові втрати на кордоні спочатку спантеличили, але потім додали рішучості та сміливості кожному українцю. Побачивши, що рідними дорогами Чернігівщини вже йдуть ворожі російські танки і Батьківщина потребує допомоги найсміливіших своїх синів та доньок, Микола Іванович одразу вирішив йти на захист своєї держави. 

Герой заплатив найвищу ціну у цій війні - віддав своє життя за кожного з нас. Світлу пам’ять про Миколу Мишка  збережемо в своїх серцях та передамо наступними поколінням.

Нехай його душа спочиває з миром, а ми продовжимо нашу боротьбу за свободу та територіальну цілісність  Батьківщини, щоб після перемоги гідно вшанувати кожного земляка, який віддав життя за Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень