A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

До 9-ї річниці Закону України «Про пробацію»

Дата: 14.02.2024 16:07
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

До 9-ї річниці Закону України «Про пробацію»

5 лютого 2015 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про пробацію», який наблизив Україну до міжнародних стандартів, визначив організаційно-правові засади для створення пробації України та забезпечив впровадження у державі нової системи заходів кримінально-правового характеру.

Метою пробації є забезпечення безпеки громади, шляхом виправлення засуджених, а також запобігання вчинення ними повторних кримінальних правопорушень. Для запобігання вчиненню нових правопорушень для кожного клієнта пробації, залежно від його індивідуальних особливостей та життєвих обставин, розробляється індивідуальний комплекс заходів впливу на весь період наглядової пробації. Особливу роль в ефективності пробації, для забезпечення безпеки суспільства, відіграє робота соціальних працівників територіальних громад,  комунальних установ, представників державних, громадських організацій та волонтерів.

З нагоди 9-ї річниці прийняття Закону України «Про пробацію», Ніжинський районний сектор №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області  провів «День відкритих дверей» за участю партнерських організацій та органів місцевого самоврядуванняпредставники відділення соціальної роботи Борзнянського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), сектору Борзнянського бюро правової допомоги та волонтер пробації.

В ході проведення «Дня відкритих дверей» присутні привітали пробаціонерів із річницею прийняття Закону, побажали натхнення в роботі, нових досягнень, зауважили, що і в подальшому будуть співпрацювати та всіляко допомагати задля однієї цілібезпечного життя у вільній Україні.

Також, було обговорено результати діяльності уповноважених органів з питань пробації та досягнення у впровадженні пробації в Україні, реалізації державної політики та визначених Законом України «Про пробацію» завдань для створення безпечного середовища.

 

Ніжинський районний сектор №4

філії ДУ «Центр пробації»

в Чернігівській області 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень