A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

09 лютого вогнеборці Борзнянщини ліквідували 2 пожежі

Дата: 12.02.2024 12:08
Кількість переглядів: 51

09 лютого вогнеборці Борзнянщини ліквідували 2 пожежі

 

09 лютого пожежно-рятувальними підрозділами Головного управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 2 пожежі, які виникли у житловому секторі громадян.

09 лютого о 15:18 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в Галайбиному. За викликом до місця події оперативно прибуло відділення 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини з Борзни та місцева пожежна команда з Високого у складі 5 чоловік особового складу та 2 одиниць техніки. Пожежу о 15:54 було локалізовано, а о 15:59 остаточно ліквідовано. Вогнем пошкоджено перегородку на площі 1 м.кв.

Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил монтажу нагрівальних печей.

Вже о 21:24 до оперативно-координаційного центру в м. Чернігів надійшло повідомлення про пожежу навісу для зберігання дров у Борзні. За викликом на місце події прибуло два відділення 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини з м. Борзна у складі 6 чоловік особового складу та 2 одиниць техніки. Пожежу о 21:36 було локалізовано, а о 22:00 остаточно ліквідовано.

Наразі причина виникнення пожежі встановлюється.

Шановні громадяни! Неухильно дотримуйтеся правил пожежної безпеки. Дбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих, у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації телефонуйте за номером 101.

 

 

Ніжинське районне управління

ГУ ДСНС України у Чернігівській області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень