A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

ЩЕ ОДИН ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ «НА ЩИТІ»

Дата: 22.01.2024 15:45
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

ЩЕ ОДИН ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ  «НА ЩИТІ»

 

18 січня в районі н.п. Мар’їнки Донецької області загинув житель с.Головеньки МИКОЛАЄНКО Віталій Миколайович, 11.10.1991 р.н. Життя захисника обірвалося під час ведення бойових дій в результаті мінометного обстрілу з боку противника.

Віталій народився в с.Головеньки. Тут провів своє дитинство та здобув середню освіту. У шкільні роки  був дуже активною, світлою та обдарованою дитиною. Вчителі та однолітки згадують його як вмілого спортсмена, талановитого учасника художньої самодіяльності. Віталій був відкритим та позитивним юнаком, який залишив яскраві та щасливі спогади у житті Головеньківської загальноосвітньої школи.

Після здобуття середньої освіти у 2008 році захисник розпочав навчання в Інституті туризму Федерації профспілок України, на факультеті туристичного менеджменту.  

3 2013 до 2016 працював оператором чесального устаткування ТОВ «Березанської суконної фабрики». До повномасштабного вторгнення працював в Польщі, але повернувся до Батьківщини незадовго до початку наступу російської армії на Чернігівщину. 

Віталій приєднався до лав Збройних Сил України  13 лютого 2023 року, був навідником 4 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 13 аеромобільної роти 4 аеромобільного батальйону військової частини А 4350.  На військовій службі характеризувався як відповідальний, авторитетний та позитивний воїн, який любив рідну землю та Україну.  

До останнього подиху Герой був вірний присязі та Батьківщині, зі стійкістю та мужністю боронив свою країну до кінця.

У Віталія   Миколаєнка залишилася дружина, батьки, сестра та брат. Велика родина втратила найріднішого та найближчого, свого янгола, який навіки залишиться у пам’яті та серцях односельців, друзів та родичів.

Немає слів, які можуть полегшити біль втрати рідної людини, але нехай світлий спомин про Віталія буде сильнішим за смерть. Сумуємо та низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Воїна знайде вічний спокій.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях! Вічна пам'ять та слава Віталію!

 

Час, день та місце поховання Захисника буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень