A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Вітаємо працівників сільськогосподарської галузі з професійним святом

Дата: 19.11.2023 08:53
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

Вітаємо працівників сільськогосподарської галузі                                              з професійним святом

 

У кожній країні, у будь-якому суспільстві сільське господарство є життєво необхідною галуззю   господарства, оскільки зачіпає інтереси буквально кожної людини.

Нині аграрна галузь – це фундамент економіки України і запорука добробуту українців. Тому День працівників сільського господарства – це, насамперед, визнання державою звитяжної хліборобської праці.

Робота в аграрному секторі є нелегкою та потребує від людини певних фахових знань і досвіду, а також особливого ставлення до землі. Шановні аграрії краю! Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника – залишаються взірцем для багатьох.

Напередодні хліборобського свята вітаємо усю аграрну родину Височанщини – хліборобів, садівників, овочівників, механізаторів, фахівців з переробки сільгосппродукції, ветеранів сільського господарства з професійним святом!

Впевнені, що ваша повсякденна наполеглива праця та впровадження передових технологій й перспективних напрямів виробництва, оновлення технологічної бази і розширення асортименту якісної продукції, забезпечать сталий економічний розвиток нашої країни. Бажаємо усім міцного здоров’я, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил та нових здобутків!

Дякуємо нашим героїчним воїнам за кожен день життя,  за можливість вирощувати й збирати хліб на рідній землі,  за право жити й працювати  на благо своєї країни!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень