A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Оновлена платформа кіберполіції «MRIYA»

Дата: 17.11.2023 14:50
Кількість переглядів: 35

Повідомляємо Вам, що з липня 2022 року діє оновлена платформа кіберполіції «MRIYA», основна мета якої – очищення інформаційного простору від російської пропаганди та дезінформації шляхом блокування волонтерами російських ресурсів. На сьогодні це найбільша спільнота, яка успішно протидії агресії ворога в Інтернеті. «MRIYA», об’єднує під одним ім’ям багато напрямків діяльності, в яких потрібна активна участь та допомога громадян, тим більше під час війни, яка відбувається в інформаційному просторі зокрема.

Кіберполіція закликає небайдужих громадян протидіяти російській пропаганді у медіа-просторі!

Департаментом кіберполіції спільно з волонтерами створено проект «МРІЯ» StopRussia Channel (https://t.me/+uhuMFjDH7lljM2Ey), який обʼєднує небайдужих громадян щодо протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

‼️На сьогодні, у проєкту є офіційний сайт, а також декілька окремих ініціатив:

• MRIYA (https://mriya.social) – офіційний сайт проекту;

• @stopdrugsbot (https://t.me/stopdrugsbot) – чат-бот для збору нових посилань на ворожі ресурси;

• «Народний месник» (https://t.me/ukraine_avanger_bot) – чат-бот для збору інформації про ворожу техніку, колаборантів, мародерів та іншу оперативну інформацію;

• та бонус – гра «Котяцький драйв» (https://bit.ly/3yBkIMW), де котики-військові, бійці територіальної оборони та поліцейські звільняють рідну землю від рашистської навали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень