A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

З Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 05.11.2023 08:14
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

З  Днем працівника соціальної сфери!

Сьогодні в Україні відзначають своє професійне свято соціальні працівники - фахівців, які своєю щоденною працею забезпечують соціальну підтримку вразливих категорій населення та надають соціальні послуги.

Соціальний працівник – це своєрідна «швидка соціальна допомога», адже тут працюють небайдужі до людських проблем спеціалісти, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує їхньої допомоги. 

Особливо важливого значення  набула ця професія з початком війни в Україні. Нові виклики постали перед соцпрацівниками – надання соціальних гарантій переселенцям, інвалідам, учасникам бойових дій та їх родинам.  Це щоденна кропітка робота, яка має свої складнощі, проте є життєво важливою для громадян.

З нагоди професійного свята вітаємо працівників соціальної сфери Височанської громади, а також їх колег з усієї України. Нехай кожен, хто шукає вашої допомоги, отримує її в повній мірі. Нехай ваша праця дарує людям надію і впевненість в тому, що завтра стане краще. Бажаємо вам мудрості, терпіння, чуйності до чужих бід і сили духу, щоб долати будь-які форс-мажори. Хай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі приносило добру славу! Успіхів вам усім у роботі та особистому житті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень