A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Павло Володимирович КОЛЯДА

Дата: 09.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 100

Фото без описуПавло  Володимирович КОЛЯДА Народився Павло Володимирович  13 лютого 1988 року в  м. Ніжині. Дитинство провів у с. Високе. У 2005 році закінчив Височанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та вступив до Чернігівського вищого професійного училища №15, яке закінчив 2006 році та здобув кваліфікацію слюсаря з ремонту автомобілів. З 2006 по 2007 рік проходив строкову службу в армії. Деякий час працював слюсарем з ремонту автомобілів у м. Чернігові. Згодом повернувся у рідне село.

До повномасштабного вторгнення  російських військ в Україну проживав у с. Високе, займався особистим селянським господарством та разом з дружиною Оленою виховував донечку. Був призваний до лав  ЗСУ  17 травня 2023 року. Проходив  службу стрільцем-санітаром 2 відділення                 3 механізованого взводу 12 механізованої роти 4 механізованого батальйону військової частини А0222. Мужньо обороняючи рідну Батьківщину від російських окупантів, загинув у бою за її свободу і незалежність 27 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Роздолівка Донецької області. Похований 03 жовтня 2023 року в с. Високе на місцевому кладовищі.

Рідні й знайомі згадують про нього як про товариську, доброзичливу людину, а побратими - відповідального, непохитного воїна, який до останнього подиху гідно виконував свій військовий обов’язок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень