Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Зі святом, дорогі наші захисники і захисниці України!

Дата: 01.10.2023 08:52
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Зі святом, дорогі наші захисники і захисниці України!

Вітаємо всіх захисників і захисниць України, нащадків славного козацького роду, які стали на захист України й важкою ціною відстоюють незалежність та цілісність рідної держави, захищають народ від ворога, щодня роблять неймовірне та борються за українську перемогу! Більше сотні жителів та уродженців  Височанської громади сьогодні боронять нашу країну від російського окупанта в лавах ЗСУ.

Сьогодні ми вшановуємо подвиг, мужність і звитягу наших воїнів і тих, хто поруч з ними виборюють перемогу - медиків, волонтерів, громадян різних професій в сотнях міст та сіл України, які щодня ризикують власним життям та докладають надзвичайних зусиль для збереження демократичних цінностей та територіальної цілісності нашої держави, а також – миру в Європі.

Ви – наша надія, опора держави, спокій наших домівок. 

Прийміть сьогодні від нас щирі слова вдячності за оборону рідної землі й  неба від ворога.  Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті!

Сьогодні, у цей святковий день, ми одночасно з глибоким сумом та жалобою згадуємо  полеглих захисників з  Височанської громади та всіх патріотів, які загинули в боях за нашу державу. Низько схиляємо голови перед їхньою відданістю та жертовністю. Пам’ятаємо їх героїчний внесок у мир майбутніх поколінь.

Слава захисникам і захисницям нашої незалежності! Слава Україні! Нехай Пречиста Мати завжди, як і протягом багатьох віківтримає свій святий омофор над Україною, нашим народом і нашими славними воїнами-оборонцями!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень