Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

НАВІКИ В НАШІЙ ПАМ'ЯТІ:

Дата: 12.09.2023 08:18
Кількість переглядів: 46

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

НАВІКИ В НАШІЙ ПАМ'ЯТІ: відкриття меморіальної дошки загиблому воїну ОЛЕЩЕНКУ ЮРІЮ МИХАЙЛОВИЧУ

Час…! У кожного із нас з ним свої рахунки, а в України – особливі. На шляху боротьби за Незалежність український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок.

Ще зовсім недавно українці жили під мирним небом, радісно зустрічали світанки, ростили дітей…. Та в один день наше життя змінилося.

11 березня 2023 року наша громада втратила частину душі, земляка, справжнього воїна, нашого Героя Олещенка Юрія Михайловича, 1988 р.н., жителя с. Галайбине.

11 вересня на території Галайбинської гімназії відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки учаснику російсько-української війни, який героїчно загинув, захищаючи рідну землю. На урочистій церемонії були присутні батьки, рідні, друзі, однокласники загиблого, педагоги та учні гімназії, жителі села, представники Височанської сільської ради.

Юрій був патріотом. Людиною високої честі та моралі. Справжнім українцем, вихованим своєю родиною.

Багато скорботних і теплих слів прозвучало на адресу Героя, який віднині щодня посмішкою зустрічатиме всіх біля входу у заклад освіти.

Наші Захисники…наші відважні Воїни… вони героїчно віддали життя за Україну. Їх подвиг неоціненний. Їхньою кров’ю омита наша держава. Коли помирає людина – це велика трагедія, велике горе для всієї родини. А коли вона гине за нашу незалежність – трагедія для всієї країни. Юрій Олещенко поклав свою душу і тіло за те, щоб ми жили в незалежній державі. Неспроста кажуть у народі: «Поки нас пам’ятають – ми живі». Юра назавжди буде в нашій пам’яті, в наших серцях і душах.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень