Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Знову Височанська громада отримала сумну звістку

Дата: 28.08.2023 10:30
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

Знову Височанська громада отримала сумну звістку

 

15 серпня  2023  року  у боротьбі за звільнення Батьківщини від окупаційних військ  рф поблизу населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області загинув  наш земляк  Михайло Олексійович ПОНОМАРЕНКО.

Народився Михайло Пономаренко  31 серпня 1993 року в с. Галайбине. Закінчив Галайбинську загальноосвітню школу, потім Сосницький сільськогосподарський технікум, а згодом Національний університет біоресурсів і природокористування України. Був дуже розумним і позитивним юнаком.

До повномасштабного вторгнення  російських військ в Україну проживав у м. Вишневе Бучанського району Київської області. Був призваний до лав  ЗСУ  10 січня 2023 року. Проходив службу бойовим медиком десантно-штурмового батальйону військової частини А2582. Мужньо обороняючи рідну Батьківщину від російських окупантів, загинув у бою за її свободу і незалежність 15 серпня 2023 року в  районі Вербового Пологівського району Запорізької області.

Височанська сільська рада розділяє біль втрати та глибоко  співчуває сім’ї загиблого Героя й усім, для кого він був дорогим і близьким.
 Доземний  уклін  воїну-захиснику.  Вічна пам’ять і слава Герою!

 

Поховання загиблого захисника відбудеться у  м. Вишневе Бучанського району Київської області на міському цвинтарі на Алеї Героїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень