Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

23 СЕРПНЯ –ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2023 10:38
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

23 СЕРПНЯ –ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

32 роки тому група народних депутатів внесла синьо-жовтий український прапор у сесійну залу Верховної Ради, щоб засвідчити: Україна – незалежна. 

Після початку російської агресії цей український символ державності набув особливої сили і цінності, він став уособленням боротьби та спротиву нахабним російським загарбникам.

Уже 546-ий день поспіль у запеклих боях ціною надзусиль тисячі наших захисників хоробро б’ються з окупантом, щоб український народ назавжди став вільний від російського ярма, щоб український стяг по праву майорів по всій території нашої країни.  

Синьо-жовте знамено, як святиня, повсюди супроводжує наших воїнівохороняє на броні, мотивує в переданих військовим дитячих малюнках та оберегах, зустрічає в руках звільнених жителів деокупованих територій, проводжає кожного загиблого Героя в останню путь.

Цей важливий для України день Височанська громада   проводить у жалобі. Державний прапор України в її центрі  приспущений у скорботі за загиблим земляком-оборонцем Романом ФЕДІРКОМ, який до останнього подиху самовіддано боронив рідну землю і народ. Честь і слава Герою!

Українці твердо й незламно доводять: російському триколору немає місця на нашій землі. Він, як і вся росія, вже осоромлені на весь світ. Український же прапор знають усюди! Український прапор шанує весь світ! Бо це ПРАПОР  ПЕРЕМОГИ!

Слава Україні!  Слава нашим воїнам! Вічна пам’ять і шана загиблим!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень