Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

День молоді - щорічне свято

Дата: 14.08.2023 14:48
Кількість переглядів: 145

День молоді - щорічне свято, яке символізує майбутнє нашої країни та надії нашої нації. Війна залишила і залишає відбиток на кожному і кожній. Та попри найскладніші часи, ми усі знаходимо привід для посмішки. Ми проживаємо моменти, розділяємо їх з друзями і рідними, цінуємо ще більше кожну мить. І пам’ятаємо — молодь України не зламати!

     До Дня молоді у Височанській громаді було заплановано та проведено ряд заходів.

      Напередодні в селі Високе біля приміщення Центру культурних послух Височанської сільської ради були встановлені вуличні тренажери, а в парку облаштоване волейбольне поле. Створення сучасного спортивно-оздоровчого майданчика сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення. Відтепер мешканці матимуть можливість займатися спортом та зміцнюватимуть своє здоров’я. Тренажерами можуть вільно користуватися всі бажаючі.

       Відразу після встановлення обладнання тренажерно-гімнастичний майданчик заполонили діти, які взялись з ентузіазмом проводити свою першу розминку.

       В неділю, 13 серпня, були проведені змагання з волейболу,  в яких взяли участь чотири команди.

В результаті доволі напруженої та дуже цікавої боротьби сильнішими виявилися гравці команди «Віночок» с. Високе.

Переможці були нагороджені кубком, медалями та дипломом.

       Цікаво та весело пройшов квест «Молодість, мир, майбутнє», який був організований відділом ОКСМС спільно з Центром культурних послуг. Квест складався зі спортивних та логічних завдань. Учасниками цікавого і яскравого заходу стали 3 команди:

- «Сапери»,

- «Віра»,

- «Націоналісти».

Після старту команди отримали свої перші завдання і з азартом кинулися в гру. Щоб пройти всі випробування, учасникам довелося логічно мислити, швидко виконувати поставлені завдання та підтримувати один одного. По закінченню квесту команди були відзначені подарунками.

     Деякі плани довелось корегувати через примхи погоди, тому перегляд кінофільму «Тіні незабутих предків», який мав би проходити під відкритим небом, відбувся у приміщенні Центру культурних послуг. Незважаючи на такі обставини, глядачів було багато і всі залишились задоволені.

      Разом ми – сила, і такі заходи насправді об'єднують і демонструють те, що тільки разом ми по-справжньому сильні і коли ми разом – нас не подолати!

Бажаємо безмежної енергії, натхнення та яскравих досягнень у житті! Ми ще не раз відсвяткуємо День молоді гучно, яскраво, по-українськи! А поки бажаємо юнакам і дівчатам, і нам усім — Перемоги!

       Дякуємо всім, хто долучився до заходів та їх підготовки.

      Дякуємо нашим ЗАХИСНИКАМ за кожен новий день!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень