Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Відбулася сесія сільської ради

Дата: 11.08.2023 16:47
Кількість переглядів: 70

   Відбулася  сесія  сільської  ради

 

11  серпня  2023 року в приміщенні  Височанської  сільської ради відбулося засідання  двадцять третьої сесії восьмого скликання.

За підсумками розгляду питань ухвалені рішення про надання матеріальної допомоги 3 військовослужбовцям-жителям громади, які зазнали поранень, захищаючи Батьківщину від російського окупанта, 1 багатодійтній сім’ї військовослужбовця, що опинилася у складних життєвих обставинах. Надано також матеріальну допомогу 8 особам, які мають важкі захворювання й потребують лікування та 1 ліквідатору наслідків аварії на ЧАЕС                             (І категорії). Трьом особам надана допомога на поховання.

Крім того, депутати затвердили Програму підтримки обдарованої молоді Височанської сільської ради на 2023-2025 роки та Програму Цільової підтримки діяльності Ніжинського районного сектору №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області на 2023-2024 роки. Заслухали звіт про виконання бюджету сільської ради за І півріччя 2023 року, розглянули земельні питання (надали дозволи на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі: 2 дозволи – для обслуговування житлових будинків, 5 дозволів – для переоформлення спадщини).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень