Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Відбулося засідання виконкому

Дата: 08.08.2023 10:36
Кількість переглядів: 63

Відбулося засідання виконкому

 

07 серпня 2023 року в приміщенні  Височанської  сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету Височанської сільської ради, на якому розглядалися питання:

 

1. Про схвалення звіту про виконання бюджету Височанської територіальної громади за І півріччя 2023 року.

2. Про визначення компенсації власникам житлових будівель за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися в період воєнного стану.

3. Про створення комісії  з виявлення об’єктів культурної спадщини та топонімів на території Височанської громади, які підпадають під дію Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».

4.Інші питання.

 

Заслухавши звіт про виконання бюджету Височанської територіальної громади за І півріччя 2023 року, члени виконкому прийняли рішення про його схвалення.

За результатами розгляду другого питання ухвалене рішення про надання компенсації гр. Омельченко О.П. за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб.

За підсумками обговорення третього питання порядку денного вирішено затвердити персональний склад комісії та розпочати роботу з виявлення об’єктів культурної спадщини та топонімів на території Височанської громади, які підпадають під дію Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії». 

Крім основних питань порядку денного члени виконкому винесли на розгляд інші нагальні теми, зокрема вирішення проблеми з транспортним сполученням с. Носелівка та с. Тростянка з с. Високе та м. Борзна, необхідність обстеження корів  на лейкоз у всіх власників ВРХ по Головеньківському старостинському округу та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень