Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

27 липня в Україні вітали тих, хто оберігає найбільший дар Господній – людське життя

Дата: 27.07.2023 09:30
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

27 липня в Україні вітали тих, хто оберігає найбільший

дар Господній – людське життя

 

Цього року 27 липня згідно Указу Президента України № 327/2023 відзначили своє професійне свято представники однієї з найшляхетніших професій – медичні працівники – люди, які  добровільно  воюють за людське життя, чий підступний ворог – смерть.

  Цього дня сільський голова Олег ВАСИЛЕНКО  привітав медиків, які виконують свій нелегкий обовязок у Височанській громаді, подякував їм за сумлінну працю і відданість роботі попри всілякі труднощі, побажав наснаги й витримки,  вдячності від людей, а також нагородив Почесними грамотами Височанської сільської ради Павла ПЕТРЕНКА – брата медичного Височанської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, Миколу ЛИСЮКА – завідувача Новомлинівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, Тетяну ПЕРЕБИНОС та Ірину БОГДАН – сестер медичних Новомлинівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

За останні роки  ми зрозуміли що професія медичного працівника – чи не найважливіша у світі. Люди у білих халатах приходять на допомогу у той момент, коли ми найбільш вразливі, виривають нас з обіймів смерті й повертають до життя. Медики врятували мільйони життів у пандемію коронавірусу і сьогодні рятують тисячі воїнів та мирних людей у війні, розв’язаній московською ордою, наближаючи українську перемогу на своєму медичному фронті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень