Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Вшануймо пам'ять Героя!

Дата: 12.06.2023 10:52
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

 Вшануймо пам'ять Героя!

Сьогодні, 12  червня, минає рік, як громада і країна втратила свого  вірного сина, нашого земляка Вадима  Олександровича МАЧАЧУ.  

З перших  днів повномасштабного вторгнення росії  брати близнюки Вадим та Ігор пішли добровольцями захищати Батьківщину. Служили разом в 58-ій окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського.

10 червня в бою під селищем Покровське Донецької області Вадим отримав тяжке поранення. За життя захисника боролися його побратими, які виносили його з поля бою,  та відчайдушні лікарі, проте врятувати Героя так і не вдалося.  Вадиму МАЧАЧІ навічно залишиться  26 років.

Пам’ятаймо про Вадима сьогодні, завтра, завжди... Схилімо голови в пошані перед тими, хто віддав своє життя за нас… Не зможемо повернути до життя полеглих Героїв, але можемо зберегти вічну пам’ять про них!

Напередодні річниці цієї гіркої втрати в рідному для Вадима  с. Галайбине біля школи, в якій навчався Герой, відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки, яка відтепер щодня нагадуватиме учням й односельчанам про  патріотизм і жертовність  Вадима, про ту дорогу ціну, якою виборюється наше право на свободу.

Просимо сьогодні всіх жителів громади  вшанувати  пам'ять Героя вдячним словом і молитвою.

 Герої не вмирають – вони поповнюють ряди небесного війська  і завжди живі в наших серцях!

Фото з відкриття меморіальної дошки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень