Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Відбулося засідання виконкому

Дата: 09.06.2023 09:15
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

Відбулося засідання виконкому

 

08 червня 2023 року в приміщенні  Височанської  сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету Височанської сільської ради, на якому розглядалися питання:

 

1. Про визначення компенсації власникам житлових будівель за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб, які перемістилися в період воєнного стану.

2. Про розгляд клопотання жителів с. Високе.

3. Про внесення змін до рішення «Про організацію суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану на території Височанської територіальної громади».

4.Інші питання.

 

За результатами розгляду першого питання ухвалене рішення про надання компенсації гр. Омельченко О.П. за тимчасове розміщення внутрішньо-переміщених осіб.

Розглянувши клопотання жителів с. Високе стосовно обмеження руху вантажних автомобілів по вул. Миру с. Високе, члени виконкому вирішили задовольнити його та здійснити всі подальші заходи згідно чинного законодавства для відповідного обмеження руху.

За підсумками розгляду третього питання вирішено доповнити перелік суспільно-корисних робіт на території громади.

Крім основних питань порядку денного члени виконкому винесли на розгляд інші нагальні теми, зокрема врегулювання питання надання матеріальної допомоги багатодітним родинам військовослужбовців, стан справ щодо виконання громадських робіт засудженими особами на території громади, необхідність усунення дефекту в покрівлі  Носелівської філії Центру надання культурних послуг, що виник через зсув шиферного листа та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень