Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Шкільна пора позаду

Дата: 05.06.2023 09:43
Кількість переглядів: 470

Шкільна пора позаду

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

2  червня у школах  Височанської  громади  відбулося  хвилююче прощання випускників  зі школою, учителями, однокласниками. Цьогоріч свідоцтва  про здобуття  повної загальної середньої освіти  отримали                         20  учнів, про здобуття базової середньої освіти  -  26. Срібні медалі                             «За досягнення у навчанні» вручені випускниці Височанського ліцею ВОЙТЕНКО Ірині та випускнику Носелівського ліцею ФЕСЕНКУ Станіславу. Свідоцтво з відзнакою про здобуття базової середньої освіти отримав КУРІНСЬКИЙ  Ярослав.

Святкові заходи були щедро наповнені теплими словами від батьків, класних керівників, директорів, гостей церемоній та переплетені чудовими музичними вітаннями, жартами та чуттєвими переглядами відеороликів з фотографіями випускників. Урочистості з нагоди вручення свідоцтв відвідав голова громади Олег ВАСИЛЕНКО, від імені громади привітав випускників із закінченням школи та побажав реалізації всіх поставлених ними цілей, подякував педагогам і батькам за їхню плідну працю і вагомий особистий внесок у навчання і  виховання підростаючого покоління. Сільський голова вручив випускникам подарунки – повербанки, які обов’язково стануть у нагоді майбутнім студентам.

Дорогі випускники! Бажаємо  вам  щасливої та світлої дороги в доросле життя, здійснення мрій і втілення задуманих ідей, успіхів у майбутній професії та розбудові нашої держави!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень