Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

КЕРІВНИКИ ГРОМАДИ ЗУСТРІЛИСЯ З МАТЕРЯМИ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ

Дата: 15.05.2023 15:15
Кількість переглядів: 111

Фото без описуФото без опису

КЕРІВНИКИ ГРОМАДИ ЗУСТРІЛИСЯ

З МАТЕРЯМИ ЗАГИБЛИХ  ГЕРОЇВ

 

Ніщо не має більшої сили у світі за материнську любов. З її силою може зрівнятися лише материнський біль. За рік повномасштабної війни росії проти України багато українських матерів на собі відчули всю гіркоту втрати рідних дітей. Ще більше матерів перебувають у виснажливому очікуванні повернення своїх дітей з війни.

13 травня, напередодні Дня матері, сільський голова Олег ВАСИЛЕНКО, секретар сільської ради Лілія КАЛЮЖНА спільно з начальником ІІІ відділу  Ніжинського РТЦК та СП майором Романом ПОЛУЛЯХОМ відвідали матерів загиблих воїнів – уродженців Височанської громади.

У  ході візиту керівники громади та військовий комісар висловили ненькам полеглих Героїв слова підтримки, вручили квіти й подарунки, Подяки начальника  Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки,  поспілкувалися на  предмет  потреб сімей загиблих воїнів та проблемних питань.

Звичайно,  жодні слова чи подарунки  не зарадять горю цих мам, але обов’язок наших співгромадян пам’ятати про жертовність і подвиги Героїв, про неоціненний внесок їх батьків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень