A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

День Європи в Україні

Дата: 09.05.2023 09:45
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

Дорогі земляки!

Цьогоріч Україна вперше долучилася до заходів з нагоди Дня Європи – свята, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті. Ми рішуче повертаємось в Європу, до європейської родини народів. Повертаємося, бо Україна завжди там була. Ми вшановуємо нашу історичну єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм і переможуть рашизм.

День Європи для українців – особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура, демократія і свобода. Але найголовніше, єднає те, що саме Україна сьогодні стоїть на передовій захисту демократичної та вільної Європи від тоталітарної азійської Московії.

Україна та українці показали світові свою силу та стійкість, довели свою відданість цінностям ЄС. Сьогодні очевидно, що майбутнє Європи неможливе без України і майбутнє України неможливе без Європи. Вибір українського суспільства – це бути в європейській родині країн. І ми платимо високу ціну за бажання бути частиною цивілізованого світу.

День Європи – це також чудовий привід висловити подяку Європейському Союзу за підтримку та допомогу у боротьбі з російськими окупантами. Дякуємо Європі та всьому світові за підтримку! Разом – до перемоги у війні за незалежність, відновлення миру та демократичні цінності!

У цей святковий день бажаємо всім скорішої перемоги, здоров’я, життєвих сил, добробуту, впевненості у завтрашньому дні та здійснення всіх планів і задумів!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень