Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Консультанти Благодійного фонду "Право на захист" відвідали Височанську громаду

Дата: 04.05.2023 10:46
Кількість переглядів: 237

Фото без описуФото без описуФото без опису

Консультанти Благодійного фонду "Право на захист"

відвідали  Височанську громаду

 

           03 травня на базі   Височанської сільської ради фахівцями Благодійного фонду «Право на захист» проведено зустріч з працівниками Центру надання адміністративних послуг,  Центру надання соціальних послуг та громадянами з числа внутрішньо-переміщених осіб.

У ході зустрічі консультанти Фонду розповіли про послуги, які надає дана благодійна організація,  вивчили ситуацію щодо наявності ВПО на території громади, їх основні потреби.

Юрист Фонду надав безоплатну правову допомогу громадянам, що звернулися за консультацією з питань, пов’язаних із внутрішнім переміщенням, соціальними виплатами, а також забезпеченням гуманітарної підтримки.

 

Благодійний фонд «Право на захист» за підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співпраці (SDC) та міжнародної організації HIAS надає допомогу постраждалому внаслідок бойових дій населенню.  Фонд є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства. Фонд має статус виконавчого партнера Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців. 

Фахівці Фонду надають безкоштовні послуги: юридичні консультації досвідчених юристів, психологічну підтримку від кваліфікованих кризових консультантів (для дорослих та підлітків, батьків, які виховують дітей під час війни, працівників соцслужб, волонтерів), соціальну допомогу, консультації з питань здоров’я.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень