A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Проведено нараду з підбирачами довідкового та інформаційного матеріалу старостинських округів

Дата: 01.05.2023 15:12
Кількість переглядів: 82

Фото без описуФото без опису

Проведено нараду з підбирачами довідкового

та інформаційного матеріалу старостинських округів

 

 

01 травня 2023 року  в приміщенні Височанської сільської ради під головуванням секретаря сільської ради Лілії КАЛЮЖНОЇ відбулася нарада з підбирачами довідкового та інформаційного матеріалу старостинських округів.

Розглядалися питання ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку; ведення військового обліку військовозобов’язаних та призовників на території старостинських округів.

           Т.в.о. начальника відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Височанської сільської ради Лідія СВИРИДЕНКО проінформувала про механізм обліку дітей шкільного віку та учнів, що ведеться з метою забезпечення здобуття ними загальної середньої освіти, детально розповіла про перелік необхідних документів, що підтверджують дані про дитину, зокрема й про приналежність дитини до категорії осіб з особливими освітніми потребами.

Секретар сільської ради Лілія КАЛЮЖНА провела бесіду з діловодами стосовно ведення військового обліку в старостинських округах та наголосила на важливості дотримання графіку звірок облікових даний військовозобов’язаних з обліковими даними  ІІІ відділу Ніжинського РТЦК та СП.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень