A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

20 квітня - День вдячності волонтерам

Дата: 20.04.2023 15:55
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

20 квітня - День вдячності волонтерам

 

  Це свято, коли ми відзначаємо роботу та зусилля людей, які добровільно віддають власний час та енергію, щоб допомагати іншим. Сьогодні волонтерство є важливою складовою суспільства, адже ці люди змінюють світ на краще, допомагаючи тим, хто цього дійсно потребує.

Сьогодні в Україні до волонтерів ставляться по-особливому. Адже після 24 лютого 2022 року волонтерський рух показав усьому світові, що це потужна сила, яка здатна організовувати, об’єднувати та допомагати розв’язувати серйозні питання. Крім того, українські волонтери – це головна підтримка для ЗСУ. Вони виробляють та знаходять необхідні речі, продукти,   речі першої необхідності, підтримують моральний дух бійців. Також волонтери допомагають дітям й дорослим, піклуються про здоров’я тварин, забезпечують їхній комфорт та безпеку.

Для українців 20 квітня – це справді вагомий день, адже наші волонтери особливі, бо мають здатність знаходити будь-що за короткий проміжок часу та за будь-яких умов!

У цей день ми висловлюємо щиру вдячність усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи і наближає спільну  перемогу.

Бажаємо волонтерам витримки і наснаги, досягнення поставлених цілей і найголовніше - миру.

Україна пишається вами! Спасибі вам за все!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень