A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Шановні працівники та ветерани СБУ!

Дата: 25.03.2023 08:20
Кількість переглядів: 96

Фото без описуФото без опису

Шановні працівники та ветерани СБУ!

 

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем служби безпеки України!

З нагоди професійного свята висловлюємо вам щиру вдячність за сумлінне й самовіддане виконання вашого обов’язку перед державою, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави.

Від щирого серця бажаємо вам і вашим родинам миру і добра, щастя і злагоди, міцного здоров’я і добробуту, невичерпної енергії і сил, наснаги і здобутків у нелегкій повсякденній службі.
 
 

 

З першої хвилини широкомасштабного вторгнення РФ в Україну, що сталося вночі 24 лютого 2022 року, співробітники Служби безпеки разом з усім народом стали на захист Батьківщини. Зі зброєю в руках виконували бойові завдання в координації з іншими воєнізованими підрозділами безпосередньо у зонах бойових дій. Виявляли та притягували до відповідальності агентів ворожих спецслужб, котрих загарбники намагаються залучити як до відкритої, так і до підпільної війни проти України. Затримували колаборантів, «коректувальників», знешкоджували диверсійно-розвідувальні групи.  

До виявлення ворожих агентів, ДРГ та фіксації переміщень ворожої техніки долучалися і українці через спеціально створений офіційний чат-бот у Telegram t.me/stop_russian_war_bot.  Вже за кілька днів за координатами з чат-боту було розбито чимало російської техніки та завдано серйозних втрат ворогу.

Також СБУ впевнено утримувало кібероборону, оперативно запобігаючи загрозам в національному інформаційному та кіберпросторі. Власне, вторгненню РФ передували дві масштабні кібератаки на вебресурси державної влади України (у січні та лютому).

Така багатовекторна протидія ворогу забезпечує стабільну роботу інформаційних систем органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та життєзабезпечення.

Окремим напрямом роботи СБУ стало документування доказів воєнних злочинів РФ на території України для пред’явлення у Міжнародному кримінальному суді в Гаазі. Окрім того, СБУ співпрацює з фондом «Повернись живим» і волонтерськими організаціями, а для допомоги українцям створено Об'єднаний центр з пошуку та звільнення полонених.

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну СБУ нейтралізувала 4500 критичних кіберінцидентів та кібератак на держустанови. Слідчими СБУ розпочато 32000 кримінальних проваджень. Затримано 600 ворожих агентів та шпигунів.

За матеріалами офіційного сайту Служби безпеки України (https://ssu.gov.ua/zakhyshchaiemo-ukrainu-razom)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень