A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Рятувальники нагадали громадянам основні правила безпеки життєдіяльності

Дата: 28.02.2023 08:50
Кількість переглядів: 98

Фото без описуФото без опису

Рятувальники нагадали громадянам основні правила безпеки життєдіяльності

 

З початку року на Борзнянщині внаслідок пожеж загинуло 2 людини та 1 травмовано.

Так, 25 лютого о 21:48 до 24 – ої Державної пожежно – рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в Борзні по вулиці Поліській. На місце пожежі оперативно прибув черговий підрозділ у складі 7 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки. Вогнеборці о 22:10 пожежу локалізували та о 23:35 остаточно ліквідували. На жаль, під час пожежі загинула 38-річна жінка, а 28 – річний чоловік, з опіками був госпіталізований до Борзнянської міської лікарні. Причина пожежі встановлюється слідством.

Щоб запобігти виникненню пожеж та загибелі людей на них, співробітники Ніжинського районного підрозділу Головного управління ДСНС в області провели інформаційно-профілактичні рейди на території населених пунктів, де останнім часом фіксувалися пожежі з загиблими.

Під час бесід рятувальники надали безпекові рекомендації громадянам, зокрема щодо обігріву помешкань в умовах пожежонебезпечного зимового періоду, закликали не використовувати несправні та саморобні прилади опалення, не перевантажувати електромережі тощо. Особливу увагу фахівці ДСНС приділили мінній безпеці, а також алгоритму дій при отриманні сигналу оповіщення "Повітряна тривога".

Наостанок бесід всім співрозмовникам надзвичайники надали профілактичні пам'ятки з основними правилами безпеки життєдіяльності.

 

Ніжинське районне упраравління 

                                                                         ГУ ДСНС України у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень