A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Стан розвитку освітньої галузі у Височанській територіальній громаді

Дата: 14.02.2023 15:06
Кількість переглядів: 108

Стан розвитку освітньої галузі у

Височанській територіальній громаді

                                                             

Дошкільна освіта.

У Височанській територіальній громаді налічується 3 заклади дошкільної освіти. Кількість дітей у ЗДО станом на 01.02.2023 – 39. Відсоток охоплення дітей віком від 3-х до 6-ти років становить 37%. Завантаженість закладів дошкільної освіти становить 65 дітей на 100 місць.

В одному закладі дошкільної освіти організовано роботу групи з інклюзивним навчанням. Кількість дітей з особливими освітніми потребами в групі з інклюзивним навчанням - 1; кількість асистентів вихователя – 1.

Кількість дітей з числа внутрішньо переміщених осіб – 7.

 

     Повна загальна середня освіта.

Кількість закладів загальної середньої освіти – 5 (з контингентом 316 учнів), з них: ліцеїв - 2; гімназій – 3.  Кількість малокомплектних ЗЗСО - 4, що становить 80% від загальної кількості.

Середня наповнюваність класів у ЗЗСО громади становить 9,9 учнів. Кількість дітей з числа внутрішньо переміщених осіб - 6.

 Кількість дітей, що виїхали за кордон, починаючи з 24 лютого 2022 року і станом на даний момент там перебувають - 6, з них навчаються дистанційно – 5.

       Кількість закладів загальної середньої освіти, в яких організовано інклюзивне навчання - 2, в них: кількість класів з інклюзивним навчанням - 3; кількість учнів з особливими освітніми потребами в класах з інклюзивних навчанням - 3; кількість асистентів вчителя - 2 .

Організація харчування.

Кількість учнів ЗЗСО, забезпечених різними видами харчування - 315 осіб (100%). Кількість учнів ЗЗСО, забезпечених гарячим харчуванням - 315 осіб (100%). Середня вартість харчування складає 20,00 грн., у 1-4 класах – 20,00 грн.

  

   Організація  підвозу  учнів до місць навчання.

Підвіз учнів здійснюється з 8 населених пунктів. Кількість учнів, які проживають за межею пішохідної доступності та забезпечено підвозом до місць навчання та додому  налічує 59 дітей (100%).  Для підвозу учнів задіяні  2 транспортні одиниці (шкільні автобуси).

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень