A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Медзаклади Чернігівщини потребують працівників

Дата: 22.12.2022 14:49
Кількість переглядів: 100

Медзаклади Чернігівщини потребують працівників

 

Про це повідомляють у службі зайнятості. Робота є для лікарів різних профілів, сестер медичних, фельдшерів, молодших медичних сестер. Зокрема в області потрібні лікарі загальної практики-сімейні лікарі, терапевти, педіатри, стоматологи, невропатологи, хірурги, анестезіологи тощо. Медпрацівників шукають у Чернігові, Сновську, Новгород-Сіверську, Ніжині, Варві, Прилуках, а також на Городнянщині, Коропщині, Сосниччині, Бобровиччині, Борзнянщині, Ічнянщині, Куликівщині. Загалом у базі даних обласної служби зайнятості налічується близько 40 вакансій у сфері охорони здоров’я.

Заробітна плата лікарів до 25 тис. грн, сестер медичних – до 8 тис. грн. Деякі пропозиції роботи - з наданням житла.

Якщо вас зацікавили вакансії в сфері охорони здоров’я, звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості чи за телефоном (0462) 77-90-25, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv 

Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua, телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень