A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

проведено інформаційно-роз`яснювальну роботу

Дата: 27.10.2022 14:52
Кількість переглядів: 105

Напевно, не існує більш небезпечної, відповідальної та важливої професії, ніж професія пожежника-рятувальника, у будь-який час доби потрібно відправитися туди, де є загроза та небезпека і часто, ризикуючи життям, зробити все, щоб звільнити людину з біди. Пожежа – це страшна битва.  У ці страшні хвилини на допомогу приходять пожежники. Так 27 жовтня 2022 року працівниками Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області спільно з працівниками місцевої пожежної команди с. Високе проведено інформаційно-роз`яснювальну роботу серед дітей щодо дотримання ними правил пожежної безпеки, недопущення виникнення пожеж, загибелі й травмування людей на них.

Цікавий та пізнавальний захід відвідали 15 школярів Височанського ліцею Височанської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області у супроводі директора Анатолія Приходько. Дітлахи мали можливість побачити діяльність фахівців місцевої пожежної команди с. Високе, й ознайомитися з професією пожежника-рятувальника. Головний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області Олександр Філоненко спільно з працівниками місцевої пожежної команди с. Високе ознайомили дітей зі специфікою роботи, з призначенням оперативного транспорту, технологічним устаткуванням по ліквідації надзвичайних ситуацій, поділилися власним досвідом роботи та розповіли дітям основні вимоги до фахівців які працюють в структурі.

Окрім того дітлахам безпосередньо демонструвалася оперативна робота пожежника-рятувальника та його захисна амуніція. Елементи захисту діти мали змогу випробувати на собі, що дало їм змогу більш яскраво зрозуміти всю відповідальність і складність професії. Найбільше дітям запам’яталися відвідини гаражу з технікою та устаткуванням. Діти сфотографувались поруч з технікою та мали змогу подати ствол першої допомоги.

Після побаченого і почутого кожна дитина глибше зрозуміла важливість професії пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити дітей з професією пожежника-рятувальника та навчити їх безпеці життєдіяльності.

 

Ніжинське РУ ГУ ДСНС

                                                                                                                           України у Чернігівськй області

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень