A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Височанської територіальної громади!

Дата: 16.09.2022 09:33
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

Шановні користувачі, орендарі та власники земельних ділянок, що розташовані на території Височанської територіальної громади!

 

Виконавчий комітет Височанської сільської ради повідомляє щодо необхідності сплати земельного податку та орендної плати за 2022 рік. Для сплати рекомендуємо звернутись до землевпорядника сільської ради, отримати рахунки по сплаті та сплатити в поштовому відділенні, або в будь-якому банку.

Так, відповідно п. 14.1.72. Податкового кодексу України (ПКУ) земельний податок – це обов'язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок та земельних часток ( паїв), а також постійних землекористувачів, окрім пільгових категорій населення визначених п. 281.1.ПКУ.

 

За несплату земельного податку та орендної плати ви, в першу чергу, несете відповідальність перед Законом, а також наносите збитки місцевому бюджету, основним джерелом наповнення якого, на сьогоднішній день, є збір за користування землею.

 

При собі мати паспорт  та реєстраційний номер облікової картки платника податків

 

Наголошуємо, що сплату земельного податку необхідно провести до 30.10.2022р.

 

Сподіваємося на розуміння та своєчасну сплату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень