A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ с. Носелівка

Дата: 30.08.2022 08:13
Кількість переглядів: 172

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ

с. Носелівка

 

АТ «Чернігівгаз» повідомляє, що відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання,  Кодексу газорозподільних систем, та згідно з затвердженими графіками в період з 8-00 години «05» вересня 2022 р. по 12 вересня 2022 р. з метою забезпечення безпеки при експлуатації газових мереж будуть проводитись наступні планові роботи на системах газопостачання.

  1. Перевірка на герметичність газопроводів та систем газопостачання населеного пункту приладовим методом та перевірка технічного стану підземних газопроводів включаючи газопроводи – вводи до житлових будинків, комбінованих будинкових регуляторів тиску. Усунення витоків газу. Недопущення порушень Правил безпеки систем газопостачання.

  2. Контрольне зняття показників лічильників газу, із зняттям (при необхідності) на державну повірку та заміна (монтаж) на  нові лічильники.

Для виконання робіт потрібне тимчасове припинення газопостачання населеного пункту.

Перепрошуємо за тимчасові незручності та просимо з розумінням поставитися до необхідності здійснювати ремонти на газовій мережі. Ми докладемо всіх зусиль, аби такий необхідний для комфортного побуту газ повернувся до осель якомога швидше і був у всіх споживачів безперебійно та безпечно.

Нагадуємо, газонебезпечні роботи вимагають суворого дотримання регламенту їх проведення та черговості технологічних процесів. Просимо споживачів в зазначений термін не користуватися газовими приладами. Для поновлення газопостачання проводиться подворовий обхід споживачів, як вимагають Правила безпеки систем газопостачання. То ж строки повторного пуску газу залежать в тому числі від безперешкодного доступу фахівців оператора ГРМ до газових систем в домоволодіннях.

Просимо з розумінням поставитися до тимчасового відключення газу – проведення цих робіт необхідне для безперебійного та безаварійного газопостачання і попередження надзвичайних ситуацій на газопроводах та підготовки систем газопостачання до сталого проходження опалювального сезону.

 

Адміністрація АТ «Чернігівгаз»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень