A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Українська за 27 уроків від Prometheus

Дата: 17.08.2022 14:43
Кількість переглядів: 177

Українська за 27 уроків від Prometheus

Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому безкоштовний онлайн-курс «Українська за 27 уроків» на платформі Prometheus https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+UKR101+2020/about?fbclid=IwAR0zrCvuE5LZII8qk7TpdXBpKOrk7uvPuQfAQR3-aMnK7hfM0OBtP_dMLFU

Курс дає змогу вивчити українську мову на елементарному рівні А1-А2. Складається він з відеоуроків і конспектів до них, творчих завдань і тестових вправ. Родзинкою є форум, де учасники курсу можуть спілкуватися українською.

Кожен урок передбачає опанування лексичного мінімуму з конкретної теми та однієї з граматичних тем. Після кожного відеоуроку треба пройти проміжний тест на кілька запитань для перевірки розуміння матеріалу та закріплення знань, умінь та навичок, а в кінці курсу - підсумковий контрольний тест. Успішно склавши його, ви отримаєте офіційний сертифікат із зазначенням вашого рівня знань.

Отже, вивчайте, знайте та любіть рідну мову!

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень