A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

У гру грай – рідну мову вивчай

Дата: 10.08.2022 16:06
Кількість переглядів: 143

У гру грай – рідну мову вивчай

Знання державної мови – обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову. Допоможе в цьому Duolingo https://uk.duolingo.com/

Це – онлайн-платформа для вивчення різних мов. На Duolingo українці можуть вивчати рідну мову безкоштовно. Особливість цієї платформи в тому, що навчання схоже на захоплюючу гру. Кожне заняття – це гонитва за бонусами, змагання з іншими користувачами платформи, перевірка правильних відповідей, практика розмовної мови, аудіювання, читання текстів. За вашими успіхами стежитиме зелена сова – Дуо. Якщо ви пропустите урок - отримаєте листа з совою, що плаче. Якщо будете старанно навчатися, Дуо подарує бонуси у вигляді алмазів та додаткових життів. Чим більше алмазів, тим вища сходинка у рейтинговій таблиці користувачів. Алмази можна заробити, проходячи рівні. За них можна також купувати нові життя (спроби на проходження завдань). Незважаючи на ігрову форму, процес вивчення мови в Duolingo побудовано на перевіреній методології, а навчальна програма відповідає міжнародним стандартам.

Крім вебсайту Duolingo є безкоштовний додаток, який можна завантажити через AppStore і PlayMarket на телефон чи планшет. Це дозволить вивчати мову в будь-який час і в будь-якому місці.

Вивчайте, знайте та любіть рідну мову!

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень