A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Проведення роботи в період війни

Дата: 02.06.2022 12:25
Кількість переглядів: 187

Проведення роботи в період війни

На даний час в нашій країні введено «воєнний стан» (особливий правовий режим, що було введено в Україні у зв’язку з військовою агресією російської федерації), що не може не відображатись на житті кожного українця. Комусь, рятуючи життя та здоров’я своє та рідних, довелось залишити домівку та все своє майно і виїхати в інший регіон України або до іншої держави. Комусь, взявши до рук зброю, йти обороняти наше з вами майбутнє, як вільних у своєму виборі та праві жити так, як ми того бажаємо та гідні, українців. Кожен вносить свій внесок до нашої спільної перемоги: хтось перераховує кошти для допомоги Збройним Силам України, хтось пече та передає захисникам пиріжки та дитячі малюнки, хтось допомагає внутрішньо переселеним сім’ям, а хтось продовжує виконувати свої обов’язки, забезпечуючи тим самим безпеку нашого суспільства. Але всі ми, кожного дня цієї боротьби, молимось за наших військових, за нашу перемогу і скоріше повернення до нормального, мирного життя країни - УКРАЇНА.  

Ніжинським районним сектором №4 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області, здійснюються всі необхідні заходи для нагляду за  особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Зазначені особи систематично відвідують підрозділ пробації для реєстрації та інформують уповноважений орган з питань пробації про зміну місця перебування. Посилено соціально-виховну роботу про недопущення скоєння нових злочинів, особливо під час війни, та направлено роботу на роз’яснення клієнтам пробації своїх дій під час впровадження воєнного стану, які права та свободи можуть обмежуватися під час війни, інформаційно-роз’яснювальні бесіди про безпеку поводження під час сигналу повітряної тривоги та недопущення порушення комендантської години під час воєнного стану.

В умовах воєнного часу клієнти пробації, що виїхали з регіонів, де ведуться бойові дії, можуть повідомити про себе та зміну свого місця перебування у будь-який доступний із нижче перерахованих способів та стати на облік:

- зателефонувати або надіслати відповідне повідомлення через будь-який доступний месенджер інспектору пробації, на обліку якого перебуває особа;

- звернутися до будь-якого підрозділу пробації, найближчого до нинішнього місця знаходження;

- написати на офіційну пошту або у месенджер у Фейсбуці на сторінці «Пробація України  Probation in Ukraine» наступну інформацію: прізвище, ім’я та по-батькові, інформацію про місце проживання до початку війни та тимчасове місце перебування, контактну інформацію, інформацію про найменування підрозділу, на обліку якого перебувають. Додатково можна зазначити, коли і за якою статтею засуджені. Окрім того, особи, які залишаються на тимчасово окупованій території або в зоні активних бойових дій, і які не мають можливості повідомити інспектора пробації про своє місце перебування у телефонному режимі, - також можуть це зробити через офіційні канали зв’язку з Центром пробації. (https://www.facebook.com/probation.ua)

Україна переможе! Слава Україні!

 

Ніжинський районний сектор №4

філії ДУ «Центр пробації»

                                                                        в Чернігівській області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень