A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: понад 90% споживачів планують знову підключити тариф “ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ”

Дата: 02.05.2022 08:18
Кількість переглядів: 168

__Прес-реліз Укр.__

 

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: понад 90% споживачів планують знову підключити тариф “ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ”

 

Більш як 90% клієнтів, які торік обрали тариф “ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ”, мають намір знову підключити його в наступному газовому році. Про це свідчать результати онлайн опитування, проведеного серед 1748 споживачів газу у квітні 2022 року.

 

Опитування показало, що рівень задоволення тарифом серед клієнтів компаній, що працюють під брендом “ТВІЙ ГАЗЗБУТ”, є дуже високим. Більш як 93% респондентів відповіли “Так” на питання “Чи задоволені ви тарифом “ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ”?”

 

Про переваги цієї комерційної пропозиції свідчить і бажання клієнтів рекомендувати тариф своїм друзям та знайомим – понад 92% опитаних готові зробити це.

 

Респонденти планують повторно скористатися вигідною пропозицією від “ТВІЙ ГАЗЗБУТ”, адже 93% опитаних залишили свої контактні дані, щоб з ними зв’язались на випадок, коли можна буде знову підключити тариф. 

 

Інформація про можливість підключення до оновленої комерційної пропозиції буде оприлюднена незабаром. 

 

Компанії, що працюють під брендом “ТВІЙ ГАЗЗБУТ”, одна з яких ТОВ “Чернігівгаз Збут”, висловлюють подяку клієнтам за участь в анкетуванні! Пропозиції респондентів щодо вдосконалення “рівномірного” тарифу будуть обов’язково враховані, адже вони дозволяють постачальникам покращувати сервіс та комунікацію зі споживачами.

 

Торік до цього тарифу підключилося близько 3600 клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут». Нагадуємо, що тариф “ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ” діє до 30 квітня 2022 року. З 1 травня клієнти, які ним користувались, будуть автоматично переведені на базовий тариф “ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ”. До середини травня вони отримають інформацію про баланс Особового рахунку. 

 

Якщо клієнт використав більше газу, ніж у минулому опалювальному сезоні – потрібно буде оплатити різницю за ціною 7,99 грн за куб. Якщо спожив менше – кошти повернуть на Особовий рахунок як переплату.

 

Для остаточного розрахунку потрібно саме 30 квітня зафіксувати показники свого лічильника і передати їх оператору ГРМ.

 

ТОВ “Чернігівгаз Збут” щиро дякує усім споживачам, які в умовах війни підтримують комунальну сферу й вчасно сплачують за спожитий природний газ.

 

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень