A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Шановна громадо!

Дата: 30.03.2022 12:39
Кількість переглядів: 185

Усвідомлюючи необіхідність висвітлення актуальної інформації в соціальних мережах, ми з командою відповідаємо на питання, які надходять до Височанської територіальної громади.

????В умовах воєнного стану на території Височанської ТГ перебувають 395 внутрішньо переміщених осіб.

????Надання гуманітраної допомоги: в першу чергу здійюснюється внурішньо переміщеним особам за попередньо сформованими списками, які знаходяться у органах місцевого самоврядування.

????Регулярні грошові виплати особам, які досягли пенсійного віку, здійснюються згідно законодавства, на особові рахунки. Щодо зняття готівки: станом на 30.03.2022 Височанською ТГ було забезпечено транспортування жителів до м.Борзна до відділення ОЩАДБАНКУ.

Наступний виїзд планується 1 квітня з села Кербутівка та Нові Млини. Збір з 10:00 до 10:30 біля центральної зупинки в с.Нові Млини.

????Багато питань стосовно транспортування ваших рідних та близьких з м.Чернігів. Повідомляємо: наразі евакуація є неможливою. Станом на 30.03.2022 з м.Чернігів було евакуйовано близько 200 осіб, які наразі частково проживають на теритрії Височанської ТГ.

???? Нагадуємо про сувору заборону та несення кримінальної відповідальності за паління сухостою. При виявленні неконтрольованих підпалів трави слід повідомляти органи місцевого самоврядування.

????Комендантська година на території височанської ТГ діє з 20:00 до 06:00.

Щотижнево на сторінці ФБ та на сайті Височанської ТГ буде висвітлена оновлена актуальна інформація та у разі екстрених ситуацій за потреби.

Функцію коментування допису вимикаємо з етичних міркувань.

Якщо у вас є питання, побажання, пропозиції, чекаю в особисті повідомлення або на особисту зустріч.

Миру нам!

Все буде Україна????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень