A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Ніжинський район: під час ліквідації пожежі житлового будинку вогнеборці виявили тіло 52-річного чоловіка

Дата: 01.02.2022 08:52
Кількість переглядів: 198

Ніжинський район: під час ліквідації пожежі житлового будинку вогнеборці виявили тіло 52-річного чоловіка

 

29 січня о 04:38 до Служби порятунку "101" у м. Борзна надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Галайбине Височанської територіальної громади Ніжинського району.

За викликом на місце події прибуло відділення 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Чернігівській області, а також місцева пожежна команда с. Високе та добровільна пожежна охорона с. Головеньки. Через запізній виклик, на час прибуття рятувальників житловий будинок був майже повністю охоплений полум'ям. Спільними діями підрозділів пожежу о 05:38 було локалізовано, а о 07:40 остаточно ліквідовано. Під час розбору конструкцій зруйнованого вогнем житла рятувальники виявили тіло загиблого власника, 1969 року народження.

Унаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку по всій площі, пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку.

Причина виникнення пожежі та обставини трагічного випадку, наразі, встановлюються.

У зв`язку з цим, рятувальники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області вкорте застерігають: щоб уникнути пожеж та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки, при експлуатації електричних приладів та нагрівальних печей, слідкуйте за справністю електромереж, проявляйте обережність у поводженні з вогнем та не паліть у ліжку. Пам’ятайте, лише суворе їх дотримання допоможе Вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

 

Ніжинське районне управління

                  ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень