A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

запрошуємо нових волонтерів

Дата: 17.01.2022 14:41
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

Дякуємо за плідну співпрацю та запрошуємо нових волонтерів

 

З метою покращення соціально-виховної роботи  з клієнтами пробації, Ніжинським районним сектором №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області 31.01.2020р. було підписано договір про провадження волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією з Олександром Носенко, який також був раніше засудженим,  а на даний час, допомагає іншим змінити своє життя на краще.

За два роки, волонтером пробації була проведена важлива та значна робота з субєктами пробації, а саме: бесіди щодо негативного впливу наркотичних засобів на організм людини, шляхи подолання наркотичної залежності, щодо способу життя субєктів пробації та негативного впливу на поведінку особи оточення, яке веде антисоціальний спосіб життя та інше.

Ніжинський районний сектор №4 філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області щиро вдячний Носенку Олександру Анатолійовичу за його участь в створенні справедливого та безпечного для кожного суспільства, яке прагне жити без правопорушень.

Одночасно з цим, запрошуємо до співпраці нових волонтерів та нагадуємо, що волонтер пробації – це фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов’язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі.

Діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до Закону України "Про волонтерську діяльність" з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, Законом України "Про пробацію" та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію пробації.

Основним завданням волонтерів пробації є сприяння уповноваженому органу з питань пробації у здійсненні нагляду за суб'єктами пробації та проведенні з ними соціально-виховної роботи.

Всіх бажаючих стати волотнерами пробації просимо звертатись за адресою: м.Борзна вул.Пантелеймона Куліша 100, каб.№3

 

Ніжинський районний сектор №4

філії ДУ «Центр пробації»

                                                                        в Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень