A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Рятувальники проводять профілактичні рейди серед громадян житлового сектору

Дата: 07.12.2021 13:04
Кількість переглядів: 239

Фото без описуФото без описуФото без опису

Рятувальники проводять профілактичні рейди серед громадян житлового сектору

 

Порушення правил пожежної безпеки, недотримання рекомендацій з правильної експлуатації приладів обігріву та пічного опалення, несправність електричного та газового обладнання — першопричини смертельних випадків на пожежах у приватному секторі.

Так, від початку року у житловому секторі сталося понад 25 тисяч займань, вогонь забрав більш ніж півтори тисячі життів!

Аби запобігти виникненню надзвичайних подій через пожежі, рятувальники Ніжинського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області здійснюють превентивну роботу з населенням.

Особливу увагу вогнеборці приділяють громадянам похилого віку, багатодітним сім`ям, громадянам, що опинилися у скрутних життєвих обставинах.

При проведенні інструктажів із населенням рятувальники розповідають про наслідки пожеж, що мали місце останнім часом на території району, їх основні причини, доводять правила безпечної поведінки у побуті в умовах осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Надзвичайники акцентують увагу громадян на приведенні в належний протипожежний стан опалювальних печей і димарів, електроприладів, а також обережного поводження з відкритим вогнем. Крім того, нагадують алгоритми дій у разі виникнення пожежі, а також при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів.

Під час профілактичної роботи фахівці ДСНС надали громадянам для ознайомлення профілактичні пам’ятки з основними заходами безпеки у різних небезпечних ситуаціях.

 

Ніжинське районне упраравління 

                                                                         ГУ ДСНС України у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень