A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

На минулому тижні надзвичайники Чернігівщини 45 разів залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій та надання допомоги громадянам

Дата: 18.10.2021 16:05
Кількість переглядів: 257

На минулому тижні надзвичайники Чернігівщини 45 разів залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій та надання допомоги громадянам

 

Упродовж минулого тижня (з 11.10. по 18.10.2021) вогнеборцями ліквідовано 36 пожеж, з яких 27 виникло в житловому секторі громадян, 6 у природних екологічних системах, 1 на об'єкті та 2 інші. Внаслідок дії небезпечних факторів вогню у смт Линовиця  Линовицької територіальної громади Прилуцького району 1 особа отримала травми, у с. Кам'янка Ріпкинської територіальної громади Чернігівського району 1 людина загинула.

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 1 раз залучались до виконання завдань за призначенням у Прилуцькому районі. Знищено у встановленому порядку мінометну міну калібром 50 мм часів Другої світової війни.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 8 разів залучались для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт,  зокрема надання допомоги бригадам екстреної медичної допомоги, буксирування спецавтомобіля, надання допомоги населенню, проведення аварійно-рятувальних робіт на місці ДТП, рятування тварини. 

 

 

Ніжинське районне упраравління 

                                                                         ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень