A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

Більш ніж 10 % споживачів електроенергії ТОВ «Чернігівгаз Збут» обрали тариф «Фіксований»

Дата: 12.10.2021 12:53
Кількість переглядів: 250

Більш ніж 10 % споживачів електроенергії ТОВ «Чернігівгаз Збут» обрали тариф «Фіксований»

 

У вересні ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», запропонувало споживачам електроенергії групи Б, які споживають до 50 тисяч кВт на одну точку обліку та не мають засобів погодинного обліку електроенергії, зафіксувати вартість електроенергії на 4-й квартал поточного року. Наразі за тарифом «Фіксований» електричну енергію споживають більше 10 % клієнтів цього сегменту компанії.

 

Можливістю захистити власний бізнес від коливань ціни ресурсу на ринку доба наперед (РДН) та спланувати витрати на енергоресурс скористалися представники харчової промисловості, сфери обслуговування та роздрібної торгівлі Ніжинщини та Носівщини.

 

У вересні-жовтні поточного року кількість споживачів електроенергії ТОВ «Чернігівгаз Збут» зросла на 21 % в порівнянні з літніми місяцями цього року. У переважній більшості клієнтський портфель поповнюється представниками малого та середнього бізнесу, зокрема, закладами гуртової та роздрібної торгівлі, кафе та ресторанами, а також виробниками харчової та легкої промисловості.

 

«Завдяки індивідуальному підходу до кожного клієнта: формування графіків оплати (попередня, подекадна чи оплата за фактом споживання) та відсутності штрафів за небаланси, серед наших найбільших клієнтів – багатопрофільні підприємства та бюджетні організації з Варви, Ніжина та Полтави. Окрім того, ми надаємо нашим клієнтам можливість скоротити час на взаємодію з постачальниками ресурсів та сплачувати за електроенергію та її розподіл одним рахунком», – зазначив начальник відділу продажів юридичних осіб Ігор Полулях.

 

Також у компанії рекомендують звернути увагу на пакетну пропозицію, яка передбачає реалізацію природного газу та електроенергії, що допоможе оптимізувати співпрацю з постачальниками енергоресурсів.

 

Про всі деталі пропозиції дізнавайтеся в менеджера, який працює у вашому регіоні:

  • Коропський, Менський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький, Городнянський, Корюківський, Сновський, Куликівський, Ріпкинський, Чернігівський райони та м. Чернігів: за телефоном: (0462) 94–12–47 (дод. 1224) та (0462) 94–12–47 (дод. 1229);

  • Бахмацький, Борзнянський, Ічнянський, Срібнянський, Талалаївський, Варвинський та Прилуцький райони (з фізичним розташуванням у м. Прилуки): (04637) 7–16–10;

  • Ніжинський, Бобровицький, Козелецький, Носівський райони (з фізичним розташуванням у м. Ніжин): (04631) 7–83–05;

 

Замовити послугу електропостачання також можна онлайн за посиланням: https://cn.gaszbut.com.ua/customer-business .

 

Довідка

ТОВ «Чернігівгаз Збут» – провідний постачальник природного газу та електроенергії. Компанія більше шести років стабільно та безперебійно забезпечує українців енергоресурсами, щодня покращує сервіси та продукти для клієнтів.

 

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень