A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

ФССУ профінансував 794,5 тис. грн державної допомоги лікарю-хірургу, якому встановлена інвалідність внаслідок профхвороби на COVID-19

Дата: 13.05.2021 19:02
Кількість переглядів: 216

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

ВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ

 

вул. Боричів Тік, 28, м. Київ, 04070, тел. +38 (044) 206-14-35, press@fssu.gov.ua

 

ФОНД ПРОФІНАНСУВАВ ДЕРЖАВНІ ОДНОРАЗОВІ ДОПОМОГИ ДЛЯ 12 СІМЕЙ, ЧИЇ РІДНІ ПОМЕРЛИ ВІД ПРОФЗАХВОРЮВАННЯ НА COVID-19

 

 

 

Для родин 12 медичних працівників, які померли внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов'язків, Фонд соціального страхування України профінансував одноразові страхові виплати за рахунок коштів державного бюджету на загальну суму 19,42 млн гривень.

Страхову виплату у розмірі 1 мільйон 576 тисяч 500 гривень профінансовано для сімей медичної сестри загальної практики – сімейної медицини з Запорізької області, медичної сестри, а також фельдшера медицини невідкладних станів з Київської області, лікаря загальної практики – сімейного лікаря з Кіровоградської області, медичної сестри процедурного кабінету з Тернопільської області, медичної сестри терапевтичного відділення з Черкаської області, лікаря-інфекціоніста дитячої поліклініки з Чернігівської області і лікаря-рентгенолога з Києва.

Страхову виплату у розмірі 1 мільйон 702 тисячі 500 гривень профінансовано для сімей лікаря з медицини невідкладних станів з Рівненської області, сімейного лікаря з Закарпатської області, лікаря з ультразвукової діагностики з Івано-Франківської області та лікаря-анестезіолога з Одеської області.

Допомоги перераховані Фондом 07 травня. Кошти надійдуть на рахунки родин упродовж декількох банківських днів.

Висловлюємо співчуття близьким і рідним.

Загалом станом на сьогодні ФССУ профінансовано державні допомоги відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» для родин 105 медичних працівників.

Після завершення розслідування випадку інфікування медичного працівника COVID-19, за наявності необхідних документів виплати допомог здійснюються ФССУ в оперативному режимі. Працівники Фонду знаходяться на зв’язку із усіма особами, що мають право на виплати, консультують та допомагають зібрати необхідні документи.

 

Пресслужба виконавчої дирекції
 Фонду соціального страхування України

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень