A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

На ЗНО – з ID-паспортом.

Дата: 28.01.2021 09:07
Кількість переглядів: 287

На ЗНО – з ID-паспортом.

Із 1 лютого до 5 березня триватиме реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Одним із етапів  успішної реєстрації є підготовка комплекту реєстраційних документів, до якого входить засвідчена копія паспорта громадянина України.

Нагадуємо, що паспорт громадянина України є обов’язковим документом з 14 – річного віку.

Для отримання ID-картки потрібно після досягнення молодою людиною відповідного віку звернутися до територіального підрозділу міграційної служби.

На період карантинних обмежень це можна зробити не тільки за місцем реєстрації, а і за місцем фактичного проживання, за умови наявності необхідних документів.

Для оформлення паспорта громадянина  України потрібні: свідоцтво про народження, паспорти  батьків, довідка № 13 про реєстрацію місця проживання, ідентифікаційний код (за наявності). Якщо молода людина ще не отримувала ідентифікаційний код, то вона може скористатися міграційною комплексною послугою ID-14. Процедура передбачає оформлення паспорта з одночасним присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків.  Послуга для юних заявників є безкоштовною та видається не пізніше ніж через 20 робочих днів з дня оформлення заяви-анкети.

Електронні сервіси ДМС «Перевірка стану оформлення документів» або Чат-бот у Viber чи Telegram допоможуть відслідкувати готовність документа.

Борзнянський районний сектор УДМС України в Чернігівській області запрошує для отримання паспорта   громадянина України кожного дня,  з вівторка по суботу, з 08.00 до 16.00.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень