A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

26 серпня відбудеться 31 (позачергова) сесія VII скликання

Дата: 25.08.2020 11:13
Кількість переглядів: 336

Порядок   денний   31 (позачергова) сесія  від  26 серпня  2020 року

    1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 17 грудня  2019 року     «Про сільський бюджет на 2020 рік» .

  2. Про затвердження «Програми проходження медичного огляду працівниками закладів освіти Височанської сільської ради на 2020 р.»

    3. Про ліквідацію Великодочинської  загальноосвітньої  школи І ступеня Височанської  сільської ради Борзнянського  району Чернігівської області .

  4. Про створення  групи подовженого дня у Височанській загальноосвітній  школі   І-ІІІ ступенів Височанської сільської ради .

   5. Про облаштування  громадських місць загального користування , об’єктів інфраструктури та рухомого складу  громадського транспорту системою  термінового виклику поліції.

    6. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради Зубко                   Володимиру  Миколайовичу .

   7.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради   Черняку Григорію  Миколайовичу.

     8. Про затвердження технічної документаціїта передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради  Никитенко Надії Григорівні .

9.Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради   Курінській Валентині Степанівні .

10.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради   Яковцю Олександру Васильовичу.

  11.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради   Буравському Віктору Костянтиновичу .

    12.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради  Іваницькій Світлані Михайлівні.

      13.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради  Іваницькій Оксані Михайлівні.

    14.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради  Фесенку Дмитру Дмитровичу.

     15.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради  Врублівському Олегу Дмитровичу.

    16.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради  Яковенко Катерині Панасівні .

    17.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради  Шостак Анатолію Васильовичу .

    18.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради Шостак Надії Миколаївні .

   19.Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради   Проценку Василю Миколайовичу .

    20.   Про надання дозволу Морфлюк Лідії  Григорівні  на розроблення технічної документації із землеустрою для надання в приватну власність земельних ділянок .

    21.   Про надання дозволу  Рудич Олені Іванівні на розроблення технічної документації із землеустрою для надання в приватну власність земельних ділянок .

    22.   Про надання дозволу  Хаванській  Людмилі Михайлівні  на розроблення технічної документації із землеустрою для надання в приватну власність земельних ділянок .

  23. Про надання дозволу Кривицькій  Людмилі Григорівні на розроблення проекту землеустрою для ведення особистого селянського господарства працівнику соціальної сфери .

   24.    Про надання дозволу Матяш Катерині Іванівні  на розроблення проекту землеустрою для ведення особистого селянського господарства працівнику соціальної сфери  .

   25.Про оформлення права власності на нерухоме майно власникам земельного сертифікату  Білецькій Наталії Дмитрівні .

   26.Про оформлення права власності на нерухоме майно власникам земельного сертифікату  Козаченко Анастасії Іванівні .

   27.Про оформлення права власності на нерухоме майно власникам земельного сертифікату  Терещенко Тетяні Федорівні .

   28.Про оформлення права власності на нерухоме майно власникам земельного сертифікату Пищенко Наталії Миколаївні .

   29.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  Горбащенку  Миколі Миколайовичу  для ведення особистого селянського господарства  учаснику  бойових дій .

  30.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Чижику Дмитру Юрійовичу  для ведення особистого селянського господарства учаснику бойових дій.

 31.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Чечелю Олександру Івановичу для ведення особистого селянського господарства учаснику бойових дій.

  32.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Степаненко Валентині  Миколаївні  для ведення особистого селянського господарства .

 33. Про надання дозволу  Корнієнко Антоніні Сергіївні  на розроблення технічної документації для надання в приватну власність земельних ділянок.

34.   Про припинення права користування земельною ділянкою гр.Ювченко  Любові  Іванівни .

35. Про надання дозволу  Дробинському Миколі Миколайовичу на розроблення технічної документації для надання в приватну власність земельних ділянок.

36. Про надання дозволу  Тоцькій Оксані Григорівні на розроблення технічної документації для надання в приватну власність земельних ділянок.

37. Про надання дозволу  Бровач   Олені  Євгеніївна  на розроблення технічної документації для надання в приватну власність земельних ділянок.

38. Про надання дозволу  Хатнюку Олександру  Миколайовичу  на розроблення технічної документації для надання в приватну власність земельних ділянок.

39. Про оформлення права власності на нерухоме майно власникам земельного сертифікату  Бугай Ганні Михайлівні .

40. Про надання дозволу  Близнюк Надії Миколаївні  на розроблення проекту землеустрою для ведення особистого селянського господарства працівнику соціальної сфери.

 41.Земельні  питання .

 42.Про внесення змін до договору оренди майна та укладання додаткової угоди .

 43.  Про затвердження розпоряджень сільського голови .

 44.Розгляд  заяв.

 45. Інші  питання .

                                

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень