A A A K K K
для людей із порушенням зору
Височанська Об'єднана Територіальна Громада
Ніжинський район Чернігівська область

24 липня відбудеться 30 сесія VII скликання

Дата: 14.07.2020 08:37
Кількість переглядів: 336

Порядок     денний    30  сесії   від  24  липня  2020 року

 

     1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 17 грудня  2019 року     «Про сільський бюджет на 2020 рік» .

    2. Про затвердження  звіту  про виконання  бюджету  Височанської сільської ради за І півріччя  2020 року .

    3. Про затвердження  «Комплексної Програми підтримки сім’ї , запобігання  домашньому насильству,забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми у Височанській ОТГ на 2020-2022 р.р.».

4.Про затвердження  Програми поповнення бібліотечних фондів Публічної бібліотеки Височанської сільської ради на 2020-2024 роки .

5. Про затвердження  Положення  про місцеву пожежну охорону на території Височанської сільської ради .

6. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради   Кагадій Ганні Степанівні .

 7. Про затвердження технічної документації  та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради   Гевлі Олександру Миколайовичу .

8. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради   Залозному Андрію Віталійовичу. 

 9. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельних ділянок на території Височанської сільської ради   Залозному Віталію Петровичу . 

10. Про затвердження проекту землеустрою Петровець Парасковії Василівні .

11. Про надання дозволу Никоненко Тамарі Володимирівні  на розроблення проекту землеустрою для ведення особистого селянського господарства працівнику соціальної сфери .                                                                           

12. Про надання дозволу Никоненку Івану Федоровичу на розроблення проекту землеустрою для ведення особистого селянського господарства працівнику соціальної сфери .                                                                          

13. Про надання дозволу Степанець Валентині Федорівні на розроблення проекту землеустрою для ведення особистого селянського господарства працівнику соціальної сфери .                                                                          

14. Про надання дозволу  Згоннику  Петру Васильовичу на розроблення проекту землеустрою для ведення особистого селянського господарства працівнику соціальної сфери .     

15.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ( 2 га)Середі  Світлані Петрівні          

16.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ( 2 га)Середі  Юрію Васильовичу  .     

17.Про оформлення права власності на нерухоме майно власникам земельного сертифікату  Требуху  Сергію Олександровичу.

  18.Про оформлення права власності на нерухоме майно власникам земельного сертифікату  Курінському Миколі Миколайовичу .

  19. Про надання дозволу Четверус Любові Олександрівні  на розроблення технічної документації для надання в приватну власність земельних ділянок.

  20. Про надання дозволу Палій Ользі Олександрівні на розроблення технічної документації для надання в приватну власність земельних ділянок .

  21. Про надання дозволу Палію   Роману Вікторовичу на розроблення технічної документації для надання в приватну власність земельних ділянок .

  22.  Про затвердження розпоряджень сільського голови .

  23.Розгляд  заяв.

  24. Інші  питання .

                                                      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень